PopMonument Bergen op Zoom is uitverkocht!

PopMonument Bergen op Zoom gaat door!
Goed nieuws: PopMonument Bergen op Zoom kan doorgaan! Wel zijn er een aantal aanpassingen nodig. Alle shows zijn seated en je hebt, naast je festivalticket, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Binnen de PopMonument locaties geldt geen 1,5 meter afstand maar heb je wel een zitplaats. Meer info lees je hier.

Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom. Speciaal voor deze Bergse editie gaat techno-veteraan Jeroen Search een samenwerking aan met choreograaf en danser Judith Clijsters. Snelle beats en dromige sferen komen samen in oude kerk De Maagd en worden begeleid met live-visuals van Visual Scumbagz. Kortom, een unieke PopMonument-productie. Ook de nieuwste vertolker van het levenslied Sophie Straat is erbij! Verder: Pieter de Graaf speelt een spannende neoklassieke set in de Ontmoetingskerk, snoeiharde rock van Ramkot, een bijzonder project met Bergse rapper Kenny Anders en klassiek virtuositeit in de Gevangenpoort door Claire Adams.

Tijdschema (klik voor vergroting)

PopMonument 2021
PopMonument Bergen op Zoom wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Bergen op Zoom, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Cultuurbedrijf, Dans Brabant, Gebouw-T, Mastboom Brosens, Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant, Bibliotheek West-Brabant, Fonds Podiumkunsten, Zabawas, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.

PopMonument Bergen op Zoom
Van 11 september 2021 - 19:30
Tot 11 september 2021 - 23:15
Tickets
Voorverkoop € 35.00
Combi (Breda + Bergen op Zoom) € 50.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten

Programma