Kenny Anders (29) zoekt in alles wat hij doet naar meer van zichzelf. Meer bewustzijn, meer acceptatie en meer vertrouwen. Het liefst stelt hij de vragen die nog betere vragen opleveren. Dit legt voor hem de basis om samen met anderen alles te halen uit het menszijn. In zijn muziek uit hij zichzelf over deze reis, met poëtische teksten over warme flamenco klanken of melancholische piano akkoorden.

Zijn teksten kunnen diep ontleed worden, maar het liefst worden ze gewoon gevoeld. Minder denken, gewoon voelen. Laat je op zijn aanstaande project “Schaduwwerk” geraakt worden door precies dat gevoel, en een flinke dosis “neem-het-leven-niet-té-serieus”. Op die plek worden de uithoeken van creatieve expressie verkend. Voorbij aan wat we dénken dat mogelijk is.

In 2021 ging hij de bijzondere samenwerking aan met Bibliotheek West-Brabant in het kader van de Week van Lezen&Schrijven en maakte hij samen met taalcursisten een lied dat werd uitgevoerd op het festival. We zijn blij aan te kondigen dat dit bijzondere project een vervolg krijgt op elke editie van PopMonument in 2022!

PopMonument Bergen op Zoom

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt dit jaar op zaterdag 10 september plaats in Bergen op Zoom. Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, …

bekijk editie

Bibliotheek West-Brabant (Verhalenkamer)

Bibliotheek West-Brabant - Bergen op Zoom, Kortemeestraat, Bergen op Zoom, Nederland