Geboren in Amsterdam-Zuid Oost met een Ghanese achtergrond, kwam Bnnyhunna er al snel achter dat het leven niet altijd even makkelijk voor hem ging worden. Hierin vond de producer en multi-instrumentalist steun bij zijn gelijken en haalde hij kracht uit alles wat hem inspireerde, waaronder muziek. In de kerk leert hij verschillende instrumenten te bespelen, zoals piano, gitaar en drums. Zijn toewijding en passie voor muziek resulteerde er uiteindelijk in dat hij nummers produceerde voor artiesten als Gaidaa, Hare Squead en toerde als bandlid voor Rimon en Yung Nnelg.

Na talloze verbazingwekkende muzikale avonturen jeuken zijn handen om zijn eigen boodschap te delen, wat resulteert in zijn onorthodoxe debuutproject ‘Sintha’. Met dit project wil Bnnyhunna nieuwe perspectieven brengen in de hedendaagse status quo om de ‘gewone’ ervaring van het luisteren naar muziek te verbeteren. Door middel van verschillende kunstvormen zoals fotografie, videografie en poëzie en beïnvloed door genres als jazz, soul, afro en hip hop wil Bnny alle zintuigen van zijn publiek prikkelen.

PopMonument Bergen op Zoom

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt dit jaar op zaterdag 10 september plaats in Bergen op Zoom. Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, …

bekijk editie

Hofzaal – Markiezenhof

Markiezenhof, Steenbergsestraat, Bergen op Zoom, Nederland