FAQ Bergen op Zoom

Voor al je vragen (en antwoorden)

Hoe werkt PopMonument Bergen op Zoom?
Je koopt bij PopMonument een kaartje waarmee je toegang krijgt tot alle locaties en optredens. Bij de start van een festival ruil je je ticket om voor het festivalbandje, daarna is de weg vrij: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Gelukkig speelt een deel van de artiesten twee sets. Of zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert.

Waar lever ik mijn ticket in voor een festivalbandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens. Theater De Maagd en Jac Danst openen om 19.30 uur. Daar ruil je je ticket om voor een festivalbandje en het programmaboekje. Om 20.00 uur start het festival met Pink Oculus (De Maagd) en Bob Uit Zuid (Jac Danst). Zorg dat je op tijd bent! Arriveer je later? Dan kun je tot 22.00 uur bij De Maagd je bandje halen. Je kunt de hele avond, vanaf 19.30 uur, je bandje halen bij Gebouw-T.

Waar vind ik het programma?
Je vindt het blokkenschema hier. Meer info over het hele programma vind je hier. Bij het inwisselen van je festivalbandje ontvang je ook een programmaboekje van PopMonument.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door Bergen op Zoom. De adressen van alle locaties en de plattegrond vind je hier. De plattegronden en adressen vind je ook in het programmaboekje. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Je kunt altijd online tickets kopen via deze link. Op zaterdag 10 september kun je van 10.00 tot 17.00 uur je kaartje kopen bij VVV Brabantse Wal (Steenbergsestraat 6) en vanaf 19.30 uur bij Gebouw-T (Wilhelminaveld 96) en Theater De Maagd (Grote Markt 32).

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival wordt in Gebouw-T afgesloten met de afterparty door DJ St. Paul tot 02.00 uur.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.