Stephanie Franken tipt YIN YIN

Nieuw op de line-up: Gemcast!

Terug naar alle tips >>

We vragen bekende Bergenaren en vaste bezoekers van PopMonument naar hun favorieten op het affiche. Naar welk monument moet je écht gaan 10 september en welk optreden mag je niet missen? Stephanie Franken, fan van PopMonument, tipt YIN YIN die hartstikke toevallig in haar eigen straat spelen!

“Ik ben echt fan van het PopMonument concept! Live muziek roept altijd een bepaalde sfeer op, maar een omgeving werkt hier onbewust ontzettend hard aan mee en kan heel die beleving intens versterken. De combinatie van muziek en monumenten is dus goud en zou iedereen echt eens moeten ervaren. PopMonument geeft een extra reden om monumenten (in eigen stad) te ontdekken en nieuwe of onbekendere artiesten tot je nieuwe favoriet te maken. Voor komende editie wil ik graag YIN YIN tippen. De funky, disco en electro sound met een vleugje zomer vind ik heerlijk om naar te luisteren, en het feit dat YIN YIN in Gemcast gaat spelen vind ik al helemaal tof. De oude gieterij is een unieke, nieuwe locatie binnen PopMonument en zit toevallig bij mij in de straat aan de Buitenvest, waar ik afgelopen jaar naartoe ben verhuisd. Na jarenlang hartje centrum wonen voelt dat natuurlijk bijna aan als het buitenland, dus ik werd extra gelukkig van het feit dat concert vlakbij is. Ik ben heel benieuwd hoe YIN YIN daar gaat klinken! De muziek is heel dansbaar dus ik hoop dat ze de Bergenaren (niet het meest beweeglijke volk 😉) in Gemcast een beetje los kunnen krijgen. Ik trek in ieder geval mijn dansschoenen aan en ga ervoor!”

Koop je ticket voor PopMonument hier >>