Stephanie Franken tipt Soft Empowerment pop-up museum

in het voormalige V&D gebouw

Terug naar alle tips >>

We vragen bekende Bergenaren en vaste bezoekers van PopMonument naar hun favorieten op het affiche. Welke performance mag je ├ęcht niet missen op 9 september of welk monument ga je bezoeken? Stephanie Franken, fan van PopMonument, tipt het Soft Empowerment pop-up museum!

“Ik heb tijdens PopMonument in Goes daar ook de Kloecke Vrouwen editie gezien die over memorabele vrouwen uit Goes (en omstreken) uit het verleden gaat en vind het tof dat we nu een eigen versie krijgen in een net zo Kloeck gebouw dat al veel te lang leeg staat: Anno 52. Zelf heb ik niet voor de camera van Annemarie gestaan maar ik heb wel met haar voor mijn werk een keer een project geschoten en vind haar werk, gedachtegoed, benadering van dingen heel prikkelend en verfrissend. Haar drive om als kunstenaar de stad iedere keer te veroveren met mooie exposities inspireert mij enorm en ik hoop met deze tip dat meer dat ook zullen ervaren!”

Koop je ticket voor PopMonument hier >>