FAQ

Voor al je vragen!

Waar lever ik mijn ticket in?
Voorafgaand aan PopMonument dien je je ticket in te wisselen voor een bandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle deelnemende locaties. Je kunt je ticket op de volgende locaties inwisselen:

  • PopMonument Infostand, Mauritshuis – Hofstraat 1 – 12.00 – 00.00
  • Koepelkerk – Kerkring 19 – 19.00 – 22.00

Waar vind ik het programma?
Je vindt het blokkenschema hier. Meer info over het hele programma vind je hier. Bij het inwisselen van je festivalbandje ontvang je ook een programmaboekje van PopMonument.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen op korte afstand van elkaar in het centrum van Willemstad. De adressen van alle PopMonument locaties vind je hier. De plattegrond en adressen vind je ook het programmaboekje. Verdwalen zal je niet!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Op zaterdag 5 oktober kun je bij de PopMonument Infostand bij het Mauritshuis vanaf 12.00 uur tickets kopen. Ze blijven ook online verkrijgbaar!

Is er een informatiepunt?
Ten alle tijden vind je één van onze PopMonument Superstars bij de PopMonument Infostand bij het Mauritshuis. Voor meer informatie tijdens het evenement kun je hier aankloppen. Ook op de verschillende locaties staan de hulptroepen geïnstalleerd, te herkennen aan het stijlvolle PopMonument T-shirt. Tot uw dienst!

Wordt er met muntjes betaald?
Er wordt niet met muntjes betaald, je kunt overal met geld of PIN betalen.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Deze locaties zijn geluidsdicht.

Hoe voorkom ik de wachtrij bij de ticketscanners?
Je voorkomt de wachtrijen eenvoudig door op tijd je ticket in te leveren bij de ticketscanners. Dat kan vanaf 12.00 uur bij de PopMonument Infostand bij het Mauritshuis en vanaf 19.00 uur bij de Koepelkerk.

Tot hoe laat duurt het festival?
Iguana Death Cult sluit het festival af in de tent bij het Mauritshuis. Dit optreden duurt tot ongeveer 00.00 uur. Hierna kun je voor een naborrel nog terecht in diverse leuke cafés in Willemstad. Let op: zorg dat je voor 01.00 uur binnen bent!

Informatie voor mindervaliden

  • Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij de organisatie van PopMonument.
  • Een aantal locaties is tijdens PopMonument niet te bereiken voor mindervaliden. Hieronder vallen het Provoosthuis en de Gevangenpoort.
  • Locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof en de Bibliotheek zijn voorzien van een lift.
  • Er zijn geen speciale plekken voor mindervalide,. Wil je vooraan staan op locatie, wees dan op tijd en stuur een mail naar productie@popmonument.nl, dan doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek op de locaties te voorzien.