FAQ

Voor al je vragen!

Waar lever ik mijn ticket in?
Lever je ticket in bij een van de scanpunten. In ruil voor je ticket krijg je een waar PopMonument polsbandje! Dit bandje geeft je toegang tot het hele festival.
De scanpunten vind je op de volgende locaties:
– VVV kantoor (bij het Markiezenhof, Steenbergsestraat 6)
– Locaties: De Maagd, het Markiezenhof, Gebouw-T (vanaf 23:00 uur)

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Tijdens het festival zelf kun je op de Vinylmarkt tickets kopen tussen 11:00 en 17:00 en je kunt bij het VVV kantoor tickets kopen tussen 17:00 en 00:00.

Is er een informatiepunt?
Ten alle tijden vind je een van onze PopMonument Superstars bij het VVV kantoor. Voor meer informatie tijdens het evenement kun je hier aankloppen. Ook op de verschillende locaties staan de hulptroepen geïnstalleerd, te herkennen aan het stijlvolle PopMonument T-shirt. Tot uw dienst!

Welke onderdelen zijn betaald en welke zijn gratis toegankelijk?
In het blokkenschema wordt duidelijk aangegeven welke onderdelen en acts gratis zijn en welke alleen toegankelijk zijn met een passe-partout. Hiervoor kun je terecht op de programma-pagina.

Kan ik reserveren voor de concerten?
Je kunt niet reserveren voor de concerten.

Wordt er met muntjes betaald?
Er wordt niet met muntjes betaald, je kunt overal met geld betalen. Bij poppodium Gebouw-T betaal je met PIN of muntjes.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Deze locaties zijn geluidsdicht.

Hoe voorkom ik de wachtrij bij de ticketscanners?
Je voorkomt de wachtrijen eenvoudig door op tijd je e-ticket/ticket in te leveren bij de ticketscanners. In ruil hiervoor krijg je een bandje waarmee je overal binnen komt. Zorg dat je zaterdagmiddag al je ticket inlevert, of kom zaterdagavond een half uurtje eerder!

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival wordt afgesloten in Gebouw-T, waar het om 03:00 officieel is afgelopen.
Let op: je kunt maar tot 02:30 bij Gebouw-T binnen! Daarbij geldt vol = vol, het is ook niet mogelijk om in- en uit te lopen wanneer je eenmaal binnen bent.

Informatie voor mindervaliden

  • Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij de organisatie van PopMonument.
  • Een aantal locaties is tijdens PopMonument niet te bereiken voor mindervaliden. Hieronder vallen het Provoosthuis en de Gevangenpoort.
  • Locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof en de Bibliotheek zijn voorzien van een lift.
  • Er zijn geen speciale plekken voor mindervalide,. Wil je vooraan staan op locatie, wees dan op tijd en stuur een mail naar productie@popmonument.nl, dan doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek op de locaties te voorzien.