PopMonument locaties

Er valt zoveel moois te ontdekken!

Sint-Gertrudiskerk

Vanuit de Grote Markt stap je in de richting van de imposante kerk, de Sint-Getrudiskerk. In de volksmond ook wel de Peperbus, genoemd. Op deze waanzinnige locatie geniet je eens per jaar van de jazzmis, aanschouw je trouwerijen, maar je kunt er ook de 62 meter hoge Peperbus beklimmen. Hoe gaaf is het om uitgerekend hier van een intiem concert te genieten? REMY. is de headliner op deze plek.

Adres: Grote Markt 10, 4611 NR Bergen op Zoom

Meer over de Sint-Gertrudiskerk

Poppodium Gebouw-T

Langs het parkachtige Wilhelminaveld loop je in de richting van een voormalige manege die inmiddels is omgetoverd tot een eigentijds poppodium. Op deze ruige plek dringt muziek pas echt tot in je lijf door. Zoek een plaats in de zaal of stap de trap op naar het balkon en laat je meeslepen in de prachtige akoestiek van dit poppodium.

Adres: Wilhelminaveld 96, 4611 WJ Bergen op Zoom

Meer over Gebouw-T

Het Markiezenhof

Stap binnen in het oudste stadspaleis van Nederland en laat je verrassen door een wereld vol rijkdom. Op een plek waar vroeger de markiezen en markiezinnen verbleven. Ontdek de levendige geschiedenis en beeldschone details van het paleis. En geniet van popconcerten terwijl je wegdroomt naar al dat moois.

Adres: Steenbergsestraat 8, 4611 TE Bergen op Zoom

Meer over het Markiezenhof

Bibliotheek West-Brabant

Volg de geur van boeken richting de Bibliotheek. Hier komen verhalen tot leven in prachtige songteksten. In deze intieme setting worden al je zintuigen geprikkeld en beleef je een unieke ervaring.

Adres: ingang via Hofstraat (naast La Pucelle)