FAQ Breda

Voor al je vragen!

Hoe werkt PopMonument Breda?
Je koopt bij PopMonument een kaartje waarmee je toegang krijgt tot alle locaties en optredens. Bij de start van een festival ruil je je ticket om voor het festivalbandje, daarna is de weg vrij: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert.

Waar lever ik mijn ticket in voor een festivalbandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens. De Grote Kerk Breda opent om 19.30 uur. Daar ruil je je ticket om voor een festivalbandje en het programmaboekje. Om 20.00 uur start het festival met Joep Beving (Grote Kerk). Zorg dat je op tijd bent! Arriveer je later? Dan kun je tot 20.45 uur bij Grote Kerk je bandje halen. Vanaf 21.00 uur kun je je bandje halen bij MEZZ. Je kunt je ticket ook omwisselen voor een festivalbandje bij de Stadsgalerij voorafgaand aan de eerste show van Charlie & the lesbians!

Waar vind ik het programma?
Je vindt het blokkenschema hier. Meer info over het hele programma vind je hier. Bij het inwisselen van je festivalbandje ontvang je ook een programmaboekje van PopMonument.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door de binnenstad van Breda. De adressen van alle locaties en de plattegrond vind je hier. De plattegronden en adressen vind je ook in het programmaboekje. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Het festival is uitverkocht, er is dus ook geen deurverkoop. Toch aan tickets komen? Check Ticketswap.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival wordt in MEZZ afgesloten met de afterparty door Jipson & Yones tot 02.00 uur.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.