FAQ Bergen op Zoom

Voor al je vragen (en antwoorden)

Hoe werkt PopMonument Bergen op Zoom
Je koopt bij PopMonument een kaartje dat je op het festival omwisselt voor een bandje. Je krijgt daarna toegang tot alle locaties en optredens. Met andere woorden: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Of zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert!

Waar lever ik mijn ticket in voor een bandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens. Dit kan op de volgende locaties:

  • Theater De Maagd – vanaf 19.00 uur
  • Torenkamer Peperbus – vanaf 19.30 uur
  • Provoosthuis – vanaf 20.00 uur
  • Gebouw-T – vanaf 20.30 uur

Waar vind ik het programma?
Het tijdschema vind je hier. Tip: download de gratis Timesquare app en heb tijdens het festival alle up-to-date info binnen handbereik.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door Bergen op Zoom. De adressen van alle locaties vind je hier. Je vindt de locaties ook in de gratis Timesquare app. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik kaarten kopen?
Je kunt online tickets kopen via deze link. Bij platenzaak De Waterput en VVV Brabantse Wal kun je fysiek kaarten kopen.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival eindigt om 02.00 uur in Gebouw-T met de afsluitende afterparty door Verdampt.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.

Ik ben afhankelijk van een rolstoel. Kan ik bij alle monumenten naar binnen?
Helaas is het zo dat monumenten niet altijd even toegankelijk zijn voor mensen met een verminderde mobiliteit die bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een rolstoel.

De volgende locaties zijn wel rolstoeltoegankelijk: Theater De Maagd, Poppodium Gebouw-T, Markiezenhof, Anno 52 en Café Die Twee.

De volgende locaties zijn niet toegankelijk met een rolstoel: Gevangenpoort, Provoosthuis en de Torenkamer van de Peperbus.