FAQ Bergen op Zoom

Voor al je vragen (en antwoorden)

Hoe werkt PopMonument Veere/Middelburg?
Je koopt bij PopMonument een kaartje dat je op het festival omwisselt voor een bandje. Je krijgt daarna toegang tot alle locaties en optredens. Met andere woorden: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Gelukkig speelt een deel van de artiesten twee sets. Of zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert!

Waar lever ik mijn ticket in voor een bandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens. Dit kan op de volgende locaties:

  • Theater De Maagd – 19.30 tot 20.30 uur
  • Gebouw-T – 19.30 tot 00:00 uur
  • Jac Danst – 19.30 tot 20.15 uur

Waar vind ik het programma?
Je vindt het blokkenschema hier. Meer info over het hele programma vind je hier. Bij het inwisselen van je festivalbandje ontvang je ook een programmaboekje van PopMonument.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door Bergen op Zoom. De adressen van alle locaties vind je hier. De plattegronden kun je hier downloaden. De plattegronden en adressen vind je ook het programmaboekje. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Je kunt altijd online tickets kopen via deze link. Of zaterdag 10 september vanaf 20.00 uur bij de ticketkassa van Gebouw-T.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival eindigt om 02.00 uur in Gebouw-T met de afsluitende afterparty met DJ St. Paul.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.