Vriendenloterij VIP-KAART

Met 20% korting naar PopMonument

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt plaats op zaterdag 9 september in de mooiste monumenten van Bergen op Zoom.

Bevestigd zijn: S10, RAMKOT, Naaz, Robin Kester, Noémie Wolfs, ILA, Loupe, Jimmy Diamond, Penny Roox en YoungRubbi komen naar Bergen op Zoom. De laatste namen evenals het kunstprogramma worden binnenkort bekendgemaakt. De optredens vinden plaats in de mooiste monumenten van de stad, waaronder in stadspaleis Markiezenhof, de Gevangenpoort, Provoosthuis, Gebouw-T en Theater De Maagd.

Voor een kaartje betaal je met je VIP-KAART 30,00 euro (i.p.v. 37,50 euro) inclusief servicekosten. Je koopt bij PopMonument een kaartje waarmee je toegang krijgt tot álle locaties en optredens.

Gebruik hiervoor de actiecode: VIPKAART (max. 2 tickets per kaart)

Koop hier je kaartjes

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop, vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Recent stond ze in een uitverkochte AFAS Live en haar show kreeg lovende recensies. Naaz, de Rotterdamse zangeres met Koerdische roots, stond twee maanden geleden solo in Gebouw-T als onderdeel van het benefiet voor de slachtoffers van de ramp in Turkije en Syrië. Op 9 september brengt ze haar muziek vol Arabische invloeden vermengt met Westerse geluiden mét volledige band naar PopMonument. Loupe en Jimmy Diamond behoren, mede door Nederlands mooiste platenlabel Excelsior Recordings, tot de voorhoede van talentvolle bands uit ons land.

RAMKOT uit Gent is één van de hardst rockende bands uit Vlaanderen. Dat zagen de leden van Metallica ook: RAMKOT verzorgde één van de voorprogramma’s in Amsterdam. In dezelfde adem noemen we graag ILA, de broeierige rockband die met hitsingle ‘Leave Me Dry’ niet van de radio af te slaan is. Noémie Wolfs gooide hogen ogen tijdens Made in Belgium in Gebouw-T en neemt Balthazar-bassist Simon Casier mee. Maar gelukkig ook veel Nederlandse namen. Wat te denken van Robin Kester die met haar bloedmooie plaat ‘Honeycomb Shades’ naar Bergen op Zoom komt?

Ontdek het programma