Team Pier15 tipt Charlie & the lesbians

"Geen show is hetzelfde, dus mooi  meegenomen dat ze deze avond twee keer spelen! "

Terug naar alle tips >>

PopMonument Breda komt steeds dichterbij! We vragen bekende Bredanaars en vaste bezoekers van PopMonument naar hun favorieten op het affiche. Naar welk monument moet je écht gaan 26 november en welk optreden mag je niet missen? Pier15 is naast één van de meest toonaangevende skateparken van Europa ook een broeinest voor cultuur. Zij hosten tijdens PopMonument locatie Stadsgalerij en tippen Charlie & the lesbians.

“Deze Eindhovense fuzz punk- en garageband gaat al even mee en weten altijd te verrassen. Onze eerste ontmoeting met de band is al een hele tijd geleden, toen ze in 2017 de boel op zijn kop zetten in ons café. Een show die velen nog bij is gebleven, waarbij zanger Charlie halfnaakt over de vloer krioelde met de microfoonkabel om zijn nek. Laat je niet afschrikken, hij kan hard schreeuwen, maar we beloven dat je met een lach op je gezicht naar buiten gaat. Charlie & The Lesbians is een toffe band met een flinke dosis energie die niet bang is om hun publiek bij de show te betrekken. Geen show is hetzelfde, dus mooi  meegenomen dat ze deze avond twee keer spelen!

Dan nog een bonus tip, want we luisteren meer dan alleen punk en garage: Je kan ons ook vinden bij de show van Prins S. en De Geit. Elektronisch, Nederlandstalig, dansbaar, energiek.. wat wil een mens nog meer?”

Foto: Max Fransen – Charlie & the lesbians in Pier15 in 2017.