Slapen

Op de camping of in het hotel

Slapen

PopMonument gaat door tot in de late uurtjes dus bieden we in samenwerking StayOkay, Fletcher Hotel en Hotel Old Dutch drie overnachtingsmogelijkheden.

Reserveer hier voor:
Overnachting vrijdag 13 september
Overnachting zaterdag 14 september

PopMonument Camping

Een primeur: vanaf dit jaar heeft PopMonument een eigen camping. Samen met StayOkay Bergen op Zoom bieden wij een uniek verblijf middenin de Bergse bossen. Voor € 18,00 per persoon krijg je een plaats op de camping, krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijt én kun je douchen. Verwacht daarnaast een speciaal ochtendconcert om de slaap uit je ogen te wrijven. Optioneel kun je leenfietsen bij StayOkay huren (€ 11,00 per dag) om van en naar het centrum van Bergen op Zoom te komen. Meer informatie vind je hier.

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Bergen op Zoom. Met uitzicht over de Binnenschelde biedt het hotel u alle rust, terwijl de bruisende binnenstad en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn. Voor € 90,00 (voor 2 personen) verblijf je in een 2-persoonskamer en geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt.

Hotel Old Dutch

Bij Hotel Old Dutch staat ouderwetse gastvrijheid en modern comfort op de eerste plaats, “Van huis, toch thuis..” is dan ook ons credo! Uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken is ons doel en dat mag u natuurlijk op alle vlakken van ons verwachten. Dit monumentale pand straalt een zwoele ambiance uit met een rijk historisch verleden en is gesitueerd in één van de mooiste straten van Bergen op Zoom. Voor € 79,50 (voor 2 personen) verblijf je in een 2-persoonskamer en krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijt voorgeschoteld.

Hoe werkt het reserveren?
Tijdens het bestellen van je ticket voor PopMonument kies je ook voor een ‘Campingticket’ of ‘Hotelovernachting’ en reken je deze direct af. Wij geven vervolgens de reservering door aan StayOkay, Flechter of Old Dutch. Wij bevestigen vervolgens je reservering per e-mail en sturen je alle benodigde info toe. Laat bij aankomst je ticket zien, zo simpel is het.