Onze partners

Gebouw-T – Poppodium Gebouw-T is de drijvende kracht en producent achter PopMonument. Het podium organiseert in samenwerking met young professionals in opdracht van Stichting PopMonument het festival in Bergen op Zoom. Daarnaast is het een belangrijke locatie tijdens het festival. Voor meer informatie bekijk de website van Poppodium Gebouw-T.

Open Monumentendag – PopMonument werkt vanaf haar geboorte samen met de werkgroep Kunsten in de Monumenten, vanaf 2020: Open Monumentendag, waarin vrijwilligers uit het gehele culturele veld vertegenwoordigd zijn. Voor meer informatie: bezoek de website van Open Monumentendag.

Aangenaam Bergen op Zoom – Bergen op Zoom heeft haar inwoners veel te bieden. Uitgestrekte natuurgebieden, een mooie oude binnenstad, tal van monumenten, een breed winkelaanbod, gezellige cafés, restaurants en een theater. Je vindt het er allemaal. Het verenigingsleven bruist, zowel op sportief als cultureel gebied. Sinds de komst van de A4 sta je binnen 30 minuten in het centrum van Antwerpen of Rotterdam. Meer informatie is te vinden op de website van aangenaambergenopzoom.nl

Stadsgidsen Bergen op Zoom – Een uniek element van PopMonument wordt mogelijk gemaakt door Stadsgidsen Bergen op Zoom (voorheen Stichting Bezichtiging Monumenten). SBM stelt diverse monumenten beschikbaar voor PopMonument en levert daarnaast zowel ervaren als jonge gidsen die, door het vertellen van het verhaal achter het monument, de locatie tot leven brengen en laten samensmelten met de geprogrammeerde act. Meer informatie staat op de website van Stadgidsen.

Fonds Podium Kunsten – Hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Sinds 2019 valt PopMonument als eerste West-Brabantse festival onder de festivalregeling van Fonds Podium Kunsten.

Kunstloc Brabant – Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt het leven. PopMonument wordt voor twee jaar ondersteund door Kunstloc Brabant.

VSB Fonds – VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Bibliotheek West-Brabant -Sinds 1 januari 2020 zijn Bibliotheek het Markiezaat en Bibliotheek VANnU gefuseerd in Bibliotheek West-Brabant met locaties in de gemeentes Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert. De bibliotheek faciliteert twee speellocaties tijdens PopMonument 2020.

Het Cultuurbedrijf (o.a. Markiezenhof) – Het Cultuurbedrijf Bergen op Zoom (CKB, De Maagd en Markiezenhof) zijn een belangrijke partner voor PopMonument. Het faciliteert niet alleen in meerdere monumentale locaties, maar draagt o.a. ook bij in kennis, kunde, promotie en inzet van personeel op de locaties. Het Cultuurbedrijf heeft vanaf de start van PopMonument een belangrijke ambassadeursrol vervuld. Website: Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

Lyfter – Het bouwen van websites en web-applicaties is niet alleen het vak van Lyfter, maar vooral ook hun passie. Elke dag zijn zij bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Lyfter heeft de website van PopMonument ontwikkeld. Bekijk de website van Lyfter

Hotel Zeezicht – Creatief Collectief Hotel Zeezicht heeft de vernieuwing van het logo, huisstijl en bijbehorende drukwerk voor PopMonument 2016 op zich genomen. Meer informatie over Hotel Zeezicht is te vinden op hun website.

Verbeek & Partners – Voor fiscaal advies, ondernemersvragen, financiële administraties, loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften. Bekijk de website van Verbeek & Partners.