Onze partners

Gebouw-T – Poppodium Gebouw-T is de drijvende kracht en producent achter PopMonument. Het podium organiseert in samenwerking met young professionals in opdracht van Stichting PopMonument het festival in Bergen op Zoom. Daarnaast is het de afsluitende locatie van de route tijdens het festival. Voor meer informatie bekijk de website van Poppodium Gebouw-T.

Kunsten in de Monumenten – PopMonument werkt vanaf haar geboorte samen met de werkgroep Kunsten in de Monumenten (onderdeel gemeente Bergen op Zoom) , waarin vrijwilligers uit het gehele culturele veld vertegenwoordigd zijn. Voor meer informatie over programma  met vele bijzondere bezichtigingen  en activiteiten tijdens  Kunsten in de Monument bezoek de website Kunsten in de monumenten.

Aangenaam Bergen op Zoom – Bergen op Zoom heeft haar inwoners veel te bieden. Uitgestrekte natuurgebieden, een mooie oude binnenstad, tal van monumenten, een breed winkelaanbod, gezellige cafés, restaurants en een theater. Je vindt het er allemaal. Het verenigingsleven bruist, zowel op sportief als cultureel gebied. Sinds de komst van de A4 sta je binnen 30 minuten in het centrum van Antwerpen of Rotterdam. Meer informatie is te vinden op de website van aangenaambergenopzoom.nl

Stichting Bezichtiging Monumenten – Een uniek element van PopMonument wordt mogelijk gemaakt door Stichting Bezichtiging Monumenten (SBM). SBM stelt diverse monumenten beschikbaar voor PopMonument en levert daarnaast zowel ervaren als jonge gidsen die, door het vertellen van het verhaal achter het monument, de locatie tot leven brengen en laten samensmelten met de geprogrammeerde act. Meer informatie staat op de website van SBM.

Fonds Podium Kunsten – Hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Sinds dit jaar valt PopMonument als eerste West-Brabantse festival onder de festivalregeling van Fonds Podium Kunsten.

Kunstloc Brabant – Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt het leven. PopMonument wordt voor twee jaar ondersteund door Kunstloc Brabant.

Mastboom Brosens Stichting – Het Mastboomfonds staat voor bevordering van de wetenschappelijke beoefening van de regionale geschiedenis, heemkunde en genealogie van West-Brabant en de Noorderkempen. PopMonument wordt deze editie ondersteund door dit fonds.

Het Cultuurbedrijf (o.a. Markiezenhof en De Maagd) – Het Cultuurbedrijf Bergen op Zoom (CKB, De Maagd en Markiezenhof) zijn een belangrijke partner voor PopMonument. Het faciliteert niet alleen in meerdere monumentale locaties, maar draagt o.a. ook bij in kennis, kunde, promotie en inzet van personeel op de locaties. Het Cultuurbedrijf heeft vanaf de start van PopMonument een belangrijke ambassadeursrol vervuld. Website: Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

Lyfter – Het bouwen van websites en web-applicaties is niet alleen het vak van Lyfter, maar vooral ook hun passie. Elke dag zijn zij bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Lyfter heeft de website van PopMonument ontwikkeld.

Hotel Zeezicht – Creatief Collectief Hotel Zeezicht heeft de vernieuwing van het logo, huisstijl en bijbehorende drukwerk voor PopMonument 2016 op zich genomen. Meer informatie over Hotel Zeezicht is te vinden op hun website.

Dutch Rose Media – Augmented Reality is de specialiteit van Dutch Rose Media. Het creatieve mediabureau in Eindhoven creëert bijzondere en vernieuwende ervaringen door middel van Augmented Reality Design. Ook de app van PopMonument 2019 maakt gebruik van deze technologie. Zo ervaar je Bergen op Zoom als nooit tevoren. Bekijk de website van Dutch Rose Media.

STERCK (Stad En Regio Commerciële Kring) – Dé ondernemersvereniging voor winkeliers en horeca in de binnenstad van Bergen op Zoom. De vereniging vertegenwoordigt de belangen van deze ondernemers in gesprekken met gemeente en derden. STERCK is er voor en door ondernemers. Samen STERCK voor een bruisende en economisch vitale binnenstad. Bekijk de website van STERCK.

Verbeek & Partners – Voor fiscaal advies, ondernemersvragen, financiële administraties, loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften. Bekijk de website van Verbeek & Partners.