Laat je verrassen op de festivalcamping van Stayokay

Wakker worden op een festivalcamping, met verse koffie in de hand, terwijl je zachtjes meezingt met de muziek van een singer-songwriter, dat kan bij Stayokay Bergen op Zoom. Bezoekers van het muziekfestival PopMonument kunnen voor het eerst een stadscamping boeken, waar ze letterlijk nagenieten van de optredens.

 

PopMonument brengt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september muziek naar iconische plekken in de binnenstad van Bergen op Zoom. Dit jaar staat er een stevige line-up met artiesten als Bazart, Novastar en MEROL op het programma. Zij laten van zich horen op de meest unieke locaties als de eeuwenoude stadspoort en de indrukwekkende hofzaal van stadspaleis Het Markiezenhof.

 

Festivalsfeer

Na afloop van het festival kunnen bezoekers hun experience compleet maken op de camping, zoals het hoort. Elianne Braskamp, hostelmanager Stayokay: “De camping is echt eenmalig, speciaal voor PopMonument. De festivalsfeer, die halen we hier wel naartoe.” Tijdens het ontbijt worden bezoekers verrast met een optreden van het duo Polly & Bruce. Met de rustige sounds beleef je een heerlijke zondagmorgen.

 

De perfecte afsluiter

Overnachten bij Stayokay is anders dan je van een festivalcamping gewend bent. Elianne: “Bezoekers slapen in een tent in de natuur, maar genieten hier van de luxe van een vers ontbijt en een schone douche. Dat is zeker niet vanzelfsprekend op een festival, maar hier kunnen we het makkelijk aanbieden”. Na de optredens kunnen bezoekers zich in en rondom Stayokay heerlijk vermaken. Je kunt naar het Klimbos, prachtige rondes met de mountainbike of racefiets maken of tot rust komen in de wandelgebieden. Wij zeggen, de beste afsluiter van een festivalweekend.

Een overnachting bij Stayokay inclusief ontbijt kost 18 euro per persoon per nacht en kun je hier reserveren.