Harrie Gooskens (ITEM-C) tipt De Toegift

"Een veelbelovende Zeeuwse band met mooie Nederlandstalige Indie op basis van rock met een klein snufje jazz. Dat wordt vast genieten."

Terug naar alle tips >>

PopMonument Breda komt steeds dichterbij! We vragen bekende Bredanaars en vaste bezoekers van PopMonument naar hun favorieten op het affiche. Naar welk monument moet je écht gaan 26 november en welk optreden mag je niet missen?

Harrie Gooskens, eigenaar van ITEM-C, adviseert bedrijven en gemeenten op het gebied van softwareaankoop. “Ik kijk uit naar zaterdag 26 november. PopMonument is nog behoorlijk nieuw voor Breda en ook voor mij. Maar het concept van moderne popmuziek op historische locaties spreekt me zo aan, dat ik me graag laat verrassen.” Zijn speciale belangstelling gaat uit naar het optreden van De Toegift in de trouwzaal van het oude Stadhuis. Sinds mijn huwelijk in 1999 ben ik niet meer in dat prachtig stukje Bredase historie geweest. Die zaal ademt Royal Roots.” Hij vindt het dan ook heel bijzonder om daar een optreden van De Toegift mee te mogen maken. Een veelbelovende Zeeuwse band met mooie Nederlandstalige Indie op basis van rock met een klein snufje jazz. Dat wordt vast genieten.”