FAQ PopMonument Veere/Middelburg

Voor al je vragen (en antwoorden)

Hoe werkt PopMonument Veere/Middelburg?
Je koopt bij PopMonument een kaartje voor Veere (15 juli), Middelburg (16 juli) of een combiticket voor beide dagen. Je wisselt je kaartje op het festival om in een bandje en krijgt daarna toegang tot alle locaties en optredens. Met andere woorden: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Gelukkig speelt een deel van de artiesten twee sets. Of zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert.

Waar lever ik mijn ticket in voor een bandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens.

  • Heb je een ticket voor PopMonument Veere? Wissel je ticket om voor een bandje bij Grote Kerk Veere, vrijdag 15 juli vanaf 19.30 uur
  • Heb je een ticket voor PopMonument Middelburg? Wissel je ticket om voor een bandje bij De Spot, zaterdag 16 juli vanaf 19.30 uur
  • Heb je een combiticket? Wissel je ticket om voor een bandje bij Grote Kerk Veere, vrijdag 15 juli vanaf 19.30 uur

Waar vind ik het programma?
Je vindt het blokkenschema hier. Meer info over het hele programma vind je hier. Bij het inwisselen van je festivalbandje ontvang je ook een programmaboekje van PopMonument.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door Veere (vrijdag) en Middelburg (zaterdag). De adressen van alle locaties vind je hier. De plattegronden kun je hier downloaden. De plattegronden en adressen vind je ook het programmaboekje. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Je kunt altijd online tickets kopen via deze link. In Veere is er geen deurverkoop. In Middelburg kun je op zaterdag 16 juli vanaf 18.00 uur bij De Spot tickets kopen.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
In Veere wordt vrijdag het festival afgesloten door Moss in de Grote Kerk Veere. Rond 0.00 uur is het dan klaar. Het festival wordt zaterdag afgesloten in De Spot met het optreden van MEROL en een afsluitende afterparty waar het om ongeveer 02.00 is afgelopen.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.