FAQ Goes

Voor al je vragen en antwoorden

Hoe werkt PopMonument Goes?
Je koopt bij PopMonument een kaartje waarmee je toegang krijgt tot alle locaties en optredens. Bij de start van een festival ruil je je ticket om voor het festivalbandje, daarna is de weg vrij: je stelt zelf je avond en programma samen! Een aantal locaties hebben een beperkte capaciteit. Het kan dus zijn dat de locatie vol is. Zorg ervoor dat je op tijd bij een kleine locatie arriveert.

Waar lever ik mijn ticket in voor een festivalbandje?
Bij de start van PopMonument lever je je ticket in voor een festivalbandje. Alleen met dit bandje krijg je toegang tot alle locaties en optredens. De Grote Kerk opent om 19.30 uur. Daar ruil je je ticket om voor een festivalbandje. Arriveer je later? Je kunt de hele avond, vanaf 19.00 uur, je bandje halen bij Podium ’t Beest.

Waar vind ik het blokkenschema en de line-up?
Het blokkenschema vind je hier. Alle informatie over het programma vind je hier. Tip! Download de PopMonument Timesquare app.

Wat zijn de adressen van alle locaties en waar vind ik een plattegrond?
Alle locaties zijn te voet te bereiken en liggen verspreid door Goes. De adressen van alle locaties vind je hier. De plattegrond en adressen vind je ook in de gratis Timesquare app. Verdwalen is (bijna) niet mogelijk!

Hoe kan ik tijdens PopMonument zelf nog aan tickets komen?
Je kunt, indien nog verkrijgbaar, altijd online tickets kopen via deze link. Op zaterdag 15 april kun je ook vanaf 19.00 uur bij Podium ’t Beest PopMonument kaartjes kopen.

Kan ik overal constant naar binnen lopen?
Het is niet overal mogelijk om constant in- en uit te lopen. Locaties hebben een maximale capaciteit die bereikt kan worden. Dat geldt natuurlijk met name bij de kleine locaties.

Tot hoe laat duurt het festival?
Het festival wordt in Podium ’t Beest afgesloten met de afterparty door DJ Rond en Soepel tot ongeveer 01.30 uur.

Ik heb keuzestress! Welke optredens moet ik gaan zien?
Wij vinden natuurlijk alle optredens tijdens PopMonument de moeite waard 😉 maar luister vooral onze Spotify playlist om je favorieten er uit te halen!

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, waar kan ik terecht?
Stuur een mailtje naar info@popmonument.nl. We beloven snel te reageren.