Twintig jaar lang doorkruiste rockmuzikant Ruben Block met Triggerfinger de wereld, maar vlak voor zijn 50ste verjaardag is het tijd voor iets anders: zijn eerste soloalbum. Zijn vooruitgeschoven single ‘Lights’ belooft al veel goeds wat nog gaat volgen. Wij beloven een dampende show van de meest charismatische frontman van Vlaanderen.

Net als bij Triggerfinger omringt Ruben Block zich voor zijn soloproject met enkel topmuzikanten: gitarist Geoffrey Burton, drummer Teun Verbruggen en toetsenist Gilles Vandecaveye-Pinoy . Voor de productie deed Block een beroep op Mitchell Froom, met wie hij eerder al intens samenwerkte bij Triggerfinger.

PopMonument Bergen op Zoom

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 11 september. Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom. Speciaal voor deze Bergse editie gaat technolegende Jeroen Search een samenwerking aan met choreograaf en …

bekijk editie

Gebouw-T

Poppodium Gebouw-T, Wilhelminaveld, Bergen op Zoom, Nederland