Achter REMY. gaat internationaal geroemd harpist Remy van Kesteren schuil. Van Kesteren speelde met zijn harp in concertzalen over de hele wereld, won mening concours en werkte samen met onder andere Nils Frahm en Joep Beving. Drie jaar na zijn album ‘Tomorrow Eyes’ kijkt de muzikant verder. Een vergeten harp bij een repetitie trok hem uit zijn comfort zone. Hij verdiepte zich in de elektronische muziek, piano en synthesizers. Met Britse singer-songwriter Fink achter de knoppen vond hij zijn nieuwe sound op album ‘Shadows’. Elektronisch, minimal, ambient, pop, alles vloeit in elkaar over tot een organisch geluid.

Remy was de artist in residence bij de 2022 editie van elfdaags muziekfestival November Music in Den Bosch. Hier heeft hij vijf uiteenlopende concerten samengesteld en geprogrammeerd op diverse locaties, waaronder een concert met zijn robotorkest en diverse andere concerten met speciale gasten als Marcel Veenendaal (DI-RECT), LUWTEN, Kim Janssen en het ZO! Gospelkoor.

PopMonument Goes

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, gaat naar Goes! Na uitverkochte edities in Veere (2021 & 2022) en Middelburg (2022) landt het festival op zaterdag 15 april 2023 in de mooiste monumenten van de stad tijdens PopMonument Goes! ¬†¬† Programma Op het programma: WIES, Blackbird, Nana Adjoa, Paceshifters, REMY.,¬†LIONSTORM, De Toegift, Cloud Cafe, …

bekijk editie

Heilige Maria Magdalena kerk

Pater Damiaanparochie - Heilige Maria Magdalena, Singelstraat, Goes, Nederland