“Timeless, immaculately tailored, super catchy slice of and infectious indie-pop.” (Barrygruff.com)

“De wereld wordt een beetje mooier met Morrissey & Marshall” (3voor12 Zeeland)

“It’s impossible to resist. Roll on summer.” (Record of the Day)

“Dit is zo fucking good. Hier kan je gewoonweg niet aan voorbij! Dit is Pop en Rock met een gigantische hoofdletter. Zo catchy als wat, maar bovenal ook heerlijk gevarieerd.” (Ctrlaltcountry.be)

Nog maar een paar jaar geleden vertrokken Darren Morrissey en Greg Marshall vanuit Dublin naar London met twee akoestische gitaren en de droom om van muziek te kunnen leven. En dat lijkt steeds beter te gaan lukken. Hun vorige album We Rise, dat 26 mei 2017 verscheen werd geproduceerd door John Reynolds (Sinead O’Connor). Net als op hun debuutalbum is op We Rise een prominente rol weggelegd voor aan The Kinks, The Beatles, Kings of Convenience en The Byrds refererende harmoniezang van Morrissey & Marshall.

De video bij hun single Love & Be Loved laat de reis zien die Darren Morrissey en Greg Marshall hebben afgelegd. Een taxirit in een karakteristieke Londonse black cab brengt hen van Queen’s Park, waar ze hun eerste album And So It Began (2014) opnamen, via Camden waar ze hun eerste optreden deden, langs Trafalgar Square waar ze op St. Patrick’s Day 2016 voor 20.000 mensen speelden, en doet ook de legendarische Abbey Road Studios aan waar We Rise werd gemasterd. Aan het einde van de rit zet de taxi Morrisey & Marshall af voor de deur van hun lokale pub in Finchley, waar de meeste van hun avonden eindigen.

In 2018 moest de band helaas verstek laten gaan, maar gelukkig komt de band in 2019 weer naar Hulst.

Privé: PopMonument On Tour – VESTROCK

PopMonument en het Zeeuwse festival VESTROCK slaan de handen ineen. Als onderdeel van het zaterdagprogramma van VESTROCK, op 1 juni, presenteren we samen een exclusief, intiem podium in de Sint-Willibrordusbasiliek in Hulst. Een aantal van de artiesten die op VESTROCK spelen wordt uitgenodigd om een akoestische set te spelen in de serene omgeving van de …

bekijk editie

Privé: St-Willibrordusbasiliek

Sint-Willibrordusbasiliek, Steenstraat, Hulst, Nederland