Met het opnemen van hun meest openhartige, sonisch ambitieus album tot nu toe ‘Godspeed to the Freaks’ doorstond het Amsterdamse drietal Klangstof een inspirerende maar emotioneel belastende storm. Toen die storm eenmaal ging liggen, vond de band de ruimte om aan een ander project te werken: hun Ocean View EP, die een opwindende, openhartige blik bieden op de huidige golflengte van de band.

“Alternatieve synthrock waar Radiohead en Sigur Ros elkaar ontmoeten”, schreef Dansende Beren enkele jaren geleden in hun recensie van hun vorige album. En van datzelfde Radiohead strikte Klangstof nu producer Sam Petts-Davies (Radiohead, Frank Ocean). De Amsterdammers, die destijds als eerste Nederlandse band op Coachella speelden, zijn weer helemaal terug aan het front.

PopMonument Breda

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, keert terug naar Breda! Na een uitverkochte (corona-)editie vorig jaar, gaan we ditmaal voor the real deal. Zaterdag 26 november in de mooiste monumenten van de stad: PopMonument Breda! Tijdschema >> Ontdek de monumenten >> Culinaire route >> FAQ >> Programma Joep Beving, De Likt, Klangstof, Bente, Prins S. en de …

bekijk editie

MEZZ – Jupilerzaal

Mezz, Keizerstraat, Breda, Nederland