Te rap voor poëzie, te poëtisch voor rap. Sinds zijn tienerjaren is rap voor Kenny een uitlaatklep en hobby. Nu hij afgestudeerd is als psycholoog en werkt als coach hoopt hij deze hobby naar een hoger niveau te tillen. Door zijn kunde in rap en psychologie te bundelen poogt Kenny samen met zijn team een vernieuwend en eerlijk geluid in de industrie te creëren. Kenny schuwt moeilijke emoties en gevoelens niet en zijn eerste single “Ik Kan Het Niet Alleen” zette hierin meteen de toon. “Vindersplaats”, zijn tweede single, was hier een krachtig en positiever vervolg op. Zijn aanstaande project Drielogie (vanaf 22 juni) zal de mensen maandenlang van zijn poëtische doordenkers laten proeven en is het warmdraaiertje voor een big bang in 2022!

Voor PopMonument gaat Kenny een bijzondere samenwerking aan met Bibliotheek West-Brabant in het kader van de Week van de Alfabetisering. Verwacht een bijzondere performance in de zolder van de bibliotheek.

PopMonument Bergen op Zoom

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 11 september. Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom. Speciaal voor deze Bergse editie gaat technolegende Jeroen Search een samenwerking aan met choreograaf en …

bekijk editie

Bibliotheek – zolder

Library Markiezaat / Bergen op Zoom, Kortemeestraat, Bergen op Zoom, Nederland