Te rap voor poëzie, te poëtisch voor rap. Sinds zijn tienerjaren is rap voor Kenny een uitlaatklep en hobby. Nu hij afgestudeerd is als psycholoog en werkt als coach hoopt hij deze hobby naar een hoger niveau te tillen. Door zijn kunde in rap en psychologie te bundelen poogt Kenny samen met zijn team een vernieuwend en eerlijk geluid in de industrie te creëren. Kenny schuwt moeilijke emoties en gevoelens niet en zijn eerste single “Ik Kan Het Niet Alleen” zette hierin meteen de toon. “Vindersplaats”, zijn tweede single, was hier een krachtig en positiever vervolg op. Zijn aanstaande project Drielogie (vanaf 22 juni) zal de mensen maandenlang van zijn poëtische doordenkers laten proeven en is het warmdraaiertje voor een big bang in 2022!

Voor PopMonument gaat Kenny een bijzondere samenwerking aan met Bibliotheek West-Brabant in het kader van de Week van Lezen&Schrijven. Verwacht een bijzondere performance in de Verhalenkamer van de bibliotheek.

Ingang via Hofstraat (naast La Pucelle)

PopMonument Bergen op Zoom

PopMonument Bergen op Zoom is uitverkocht! PopMonument Bergen op Zoom gaat door! Goed nieuws: PopMonument Bergen op Zoom kan doorgaan! Wel zijn er een aantal aanpassingen nodig. Alle shows zijn seated en je hebt, naast je festivalticket, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Binnen de PopMonument locaties geldt geen 1,5 meter afstand maar heb je wel een …

bekijk editie

Bibliotheek West-Brabant (Verhalenkamer)

Bibliotheek West-Brabant - Bergen op Zoom, Kortemeestraat, Bergen op Zoom, Nederland