Pak je momentje en geniet live het carillon van de Maria Magdalenakerk door stadsbeiaardier Rien Donkersloot. Hij treedt op met muziek die je als echte PopMonument-kenner bekend voor zal komen!

Rien Donkersloot studeerde orgel en kerkmuziek aan het Rotterdams Conservatorium bij Bas de Vroome en Ben van Oosten en studeerde hiervoor summa cum laude af.
Daarnaast studeerde hij aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort bij Frans Haagen. Deze studie rondde hij in 2011 cum laude af. Hij won diverse prijzen op beiaard- en orgel(improvisatie)concoursen in binnen- en buitenland. Rien is organist van de St.-Joriskerk in Amersfoort en de Laurentiuskerk te Mijnsheerenland. Als beiaardier is hij actief  als stadsbeiaardier van Brielle, Haarlem, Goes en Ridderkerk. Verder heeft hij een uitgebreide concertpraktijk op orgel en beiaard met speciale interesse en aandacht voor improvisatie.

PopMonument Goes

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, gaat naar Goes! Na uitverkochte edities in Veere (2021 & 2022) en Middelburg (2022) landt het festival op zaterdag 15 april 2023 in de mooiste monumenten van de stad tijdens PopMonument Goes!    Programma Op het programma: WIES, Blackbird, Nana Adjoa, Paceshifters, REMY., LIONSTORM, De Toegift, Cloud Cafe, …

bekijk editie

Carillon Grote of Maria Magdalenakerk

Grote- Of Maria Magdalenakerk, Singelstraat, Goes, Nederland