Een overdonderde mengeling van blues, soul, jankende gitaren en emotionele vocalen, is de fundering waarop Broken Witt Rebels hun carrière bouwt. Dit doen ze met een serie EP’s waarvan ‘This Town Belongs To Me’ de eerste was in 2013.  De ‘Howlin’’ en ‘Georgia Pine’ EP’s volgden snel. Op die laatste staan de tracks ‘Guns’, die nu een half miljoen YouTube-views telt, en de set-opener ‘Low’, die veel op de Engelse radio te beluisteren was.

Na een periode met veel succesvolle shows in binnen- en buitenland is de band blijven opnemen, met een vol album in 2017 (Broken Witt Rebels) en een EP (Snake Eyes) in 2018. Genoeg ronkend materiaal om over de VESTROCK weide te vuren dus.

Privé: PopMonument On Tour – VESTROCK

PopMonument en het Zeeuwse festival VESTROCK slaan de handen ineen. Als onderdeel van het zaterdagprogramma van VESTROCK, op 1 juni, presenteren we samen een exclusief, intiem podium in de Sint-Willibrordusbasiliek in Hulst. Een aantal van de artiesten die op VESTROCK spelen wordt uitgenodigd om een akoestische set te spelen in de serene omgeving van de …

bekijk editie

Privé: St-Willibrordusbasiliek

Sint-Willibrordusbasiliek, Steenstraat, Hulst, Nederland