Eten

Maak je PopMonument ervaring compleet met een diner vooraf

Eten

PopMonument biedt jou een complete festivalervaring. In samenwerking met een paar restaurants in Bergen op Zoom bieden wij een speciaal PopMonument menu.

Hoe gaat het in zijn werk?
Reserveer bij restaurants De Stadsburger en La Pucelle, via de website of telefonisch, onder vermelding van ‘PopMonument’. Dan kun je gebruikmaken van het speciale aanbod. En tip: zorg ervoor dat je om 19.30 uur bij de aanvang van PopMonument kan zijn dus start op tijd! Of kies voor het 3-gangen Vegan pop-up diner i.s.m. Inspire Coffee. De reserveren hiervoor lopen via deze pagina >>

De Stadsburger

Kom langs bij het gezelligste restaurant van Bergen op Zoom! Zin in een lekkere kop koffie met gebak of komt u heerlijk lunchen, borrelen, dineren of een high tea, wine of beer? Bij ons is jong en oud welkom! Alles komt vers uit eigen keuken en we werken met eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Tijdens PopMonument heeft De Stadsburger een speciale aanbieding. Voor € 25,00 per persoon kies je je eigen burger, frietjes en een nagerecht naar keuze. Je sluit het af met koffie of thee. Zie: bistroclubdestadsburger.nl.

La Pucelle

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. La Pucelle biedt gratis glas cava om de avond mooi te beginnen. Voor meer info over het restaurant: lapucelle.nl.