Eten

Maak je PopMonument ervaring compleet met een diner vooraf

Eten

PopMonument biedt jou een complete festivalervaring. In samenwerking met drie restaurants in Bergen op Zoom bieden wij een speciaal PopMonument menu. Reserveer hier.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens het bestellen van je ticket voor PopMonument kies je ook voor een ‘diner’ bij een van de restaurants en reken je deze direct af. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant. Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af. Zo simpel is het. Je wordt om 18.00 uur verwacht zodat je op tijd klaar bent voor PopMonument.

De Stadsburger

Kom langs bij het gezelligste restaurant van Bergen op Zoom! Zin in een lekkere kop koffie met gebak of komt u heerlijk lunchen, borrelen, dineren of een high tea, wine of beer? Bij ons is jong en oud welkom! Alles komt vers uit eigen keuken en we werken met eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Tijdens PopMonument heeft De Stadsburger een speciale aanbieding. Voor € 25,00 per persoon kies je je eigen burger, frietjes en een nagerecht naar keuze. Je sluit het af met koffie of thee. Zie: bistroclubdestadsburger.nl.

La Pucelle

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. La Pucelle biedt een 3-gangen keuzemenu’ voor €39,50 per persoon. Voor meer info over het restaurant: lapucelle.nl.

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, voorheen Restaurant Hemingway. De nieuwe naam refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. De drankenkaart is zorgvuldig opgebouwd met gevestigde en alternatieve dranken. Ze serveren een 4-gangen menu à € 64,50 per persoon. Voor meer info over het restaurant: hoteldedraak.nl