Eten

Maak je PopMonument ervaring compleet met een diner vooraf

Eten

PopMonument biedt jou een complete festivalervaring. In samenwerking met twee restaurants in Bergen op Zoom bieden wij een speciaal PopMonument menu.

Bestel hier je diner voor:
Diner – vrijdag 13 september
Diner – zaterdag 14 september

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Tijdens het bestellen van je ticket voor PopMonument kies je ook voor een ‘Diner 3-gangen’ bij een van de restaurants en reken je deze direct af. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant. Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af. Zo simpel is het. Bij beide restaurants word je om 17.30 uur verwacht zodat je op tijd klaar bent voor het concert in De Maagd (aanvang 20.00 uur).

La Pucelle

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. La Pucelle biedt een speciaal ‘PopMonument 3-gangen keuzemenu’ voor €24,50 per persoon. Zie: www.lapucelle.nl.

Streek Eet- & Drinklokaal

Een nieuw restaurant op de Brabantse Wal tot bloei gekomen in Bergen op Zoom. Onze volledige naam is Streek Eet- & Drinklokaal. Lokaal met een dubbele betekenis. Een ruimte waar wij je laten genieten van heerlijke producten uit onze streek. Waar je kunt nagenieten in een gezellig samenzijn in onze sfeervolle kelder. Streek biedt een speciaal 3-gangen keuzemenu voor €27,50 per persoon. Zie www.streek-boz.nl.

Restaurant Hemingway

Ons restaurant ligt midden in het centrum van Bergen op Zoom en draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen je het beste bieden van de Brabantse Wal. In onze keuken creëren we spannende combinaties en er worden Nederlandse klassiekers vernieuwd op een niet voor de hand liggende manier. Zie www.restauranthemingway.nl