Eten & slapen

Maak je PopMonument ervaring compleet met een diner vooraf en blijf een nachtje slapen

Eten

PopMonument biedt jou een complete festivalervaring. In samenwerking met drie restaurants in Bergen op Zoom bieden wij een speciaal PopMonument menu. Reserveer hier.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens het bestellen van je ticket voor PopMonument kies je ook voor een ‘diner’ bij een van de restaurants en reken je deze direct af. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant. Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af. Zo simpel is het. Bij La Pucelle en De Stadsburger word je om 17.30 uur verwacht zodat je op tijd klaar bent voor PopMonument 2020. Bij Hemingway word je om 18.00 uur verwacht.

De Stadsburger

Kom langs bij het gezelligste restaurant van Bergen op Zoom! Zin in een lekkere kop koffie met gebak of komt u heerlijk lunchen, borrelen, dineren of een high tea, wine of beer? Bij ons is jong en oud welkom! Alles komt vers uit eigen keuken en we werken met eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Tijdens PopMonument heeft De Stadsburger een speciale aanbieding. Voor € 22,50 per persoon kies je je eigen burger, frietjes en een nagerecht naar keuze. Je sluit het af met koffie of thee. Zie: bistroclubdestadsburger.nl.

La Pucelle

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. La Pucelle biedt een speciaal ‘PopMonument 3-gangen keuzemenu’ voor €28,50 per persoon. Bekijk hier het menu. Voor meer info over het restaurant: lapucelle.nl.

Hemingway

Ons restaurant ligt midden in het centrum van Bergen op Zoom en draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen je het beste bieden van de Brabantse Wal. In onze keuken creëren we spannende combinaties en er worden Nederlandse klassiekers vernieuwd op een niet voor de hand liggende manier. Voor een 4-gangen menu van de chef inclusief 3 amuses van het huis betaal je € 49,00 per persoon. Meer info over het restaurant vind je hier.

Overnachten

Ga je voor de ultieme PopMonument ervaring? Blijf dan een nachtje slapen in het oudste hotel van Nederland!

Hotel de Draak

Grand Hotel en Résidence De Draak ligt midden in het centrum aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Het hotel biedt gratis WiFi in het hele gebouw en is ingericht met antiek zilverwerk, schilderijen en wandtapijten. De Draak is het oudste hotel van Nederland, daterend van voor 1397. Alle kamers en suites hebben een unieke stijl en karakteristieke details. Deze accommodatie beschikt verder over een wellness centrum met een fitnessstudio, een sauna, een infraroodsauna en een Turks bad. Voor een overnachting in een deluxe kamer inclusief ontbijt betaal je € 118,00 per 2 personen. Exclusief toeristenbelasting à € 1,65 p.p.p.n. Meer informatie: Website Grand Hotel De Draak.