Breda – vrijdag 10 september

Voor het eerst breidt het festival uit naar Breda. Een dag voor de editie in Bergen op Zoom, vindt op vrijdag 10 september in samenwerking met de gemeente Breda en poppodium MEZZ de Bredase editie van PopMonument plaats. Op monumentale plekken in hartje Breda spelen (alternatieve) pop, rock, wereld en elektronische artiesten. Poppodium MEZZ ondersteunt onder andere in programmering en promotie. De eerste namen en locaties voor PopMonument Breda worden binnenkort bekendgemaakt.

Bergen op Zoom en Breda
Historische verbindingen tussen Breda en Bergen op Zoom zijn er volop. Zo zijn beide steden onderdeel van de Zuiderwaterlinie en van origine garnizoenssteden. Met PopMonument wordt deze verbinding versterkt en neemt het festival de bezoeker mee in een muzikale reis langs monumentale plekken in hartje Breda. De ambitie is om PopMonument jaarlijks in Breda te organiseren.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor PopMonument start op dinsdag 29 juni om 12.00 uur via de website van het festival. Een dagkaart voor Bergen op Zoom kost 35 euro, en voor de editie in Breda betaal je 25 euro per kaartje. Er zijn ook een beperkt aantal voordelige combitickets voor 50 euro beschikbaar.

PopMonument 2021
PopMonument Bergen op Zoom wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Bergen op Zoom, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Cultuurbedrijf, Gebouw-T, Mastboom Brosens, Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant, Bibliotheek West-Brabant, Fonds Podiumkunsten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht. In Breda wordt het festival georganiseerd in samenwerking met gemeente Breda en poppodium MEZZ.