Bergen op Zoom – zaterdag 12 september

Tóch PopMonument dit jaar, op zaterdag 12 september. Dit keer intiemer en bijzonderder dan ooit. De eerste namen bekend: Klangstof en Meskerem Mees! Meer volgt binnenkort.

De kaartverkoop start a.s. vrijdag om 10.00 uur via deze pagina

Natuurlijk moeten ook wij ons schikken aan de nieuwe situatie. PopMonument strijkt neer op drie locaties: Ontmoetingskerk, poppodium Gebouw-T en ‘in en rondom’ het Markiezenhof. Bezoekers worden verdeeld in 3 groepen van maximaal 80 bezoekers. Wat je gegarandeerd gaat beleven: de headlineshow van Klangstof in Gebouw-T, het nog aan te kondigen optreden in de Ontmoetingskerk én de verrassingsshow in het Markiezenhof.

In het Markiezenhof wordt de groep van 80 bezoekers ingedeeld op 4 bijzondere plekken, waaronder de Hofzaal en de Bibliotheek. Welk optreden je precies krijgt, blijft lang een verrassing. Vlak voor het festival krijg je de keuze die bepaalt welke artiest je gaat zien.

De Ontmoetingskerk, dit jaar voor het eerst een PopMonument-locatie, wordt extra in de spotlight gezet. Een kunstenaar gaat aan de slag met deze prachtige locatie en laat zich inspireren door het monument, de bijzondere tijd waarin we nu leven en de artiest. Wie met dit bijzondere werk aan de slag gaat, volgt snel!

Om het festival voor zoveel mogelijk muziekliefhebbers toegankelijk te maken, zijn er alleen tweepersoonstickets verkrijgbaar. Wel zijn er flink minder kaarten dan voorgaande jaren. Er is slechts plek voor 240 bezoekers.