Dit jaar vormt Willemstad op 5 en 6 oktober het decor van een unieke editie van de Nederlandse Vestingstedendagen. Tijdens dit event verbindt PopMonument Willemstad op zaterdagavond 5 oktober muziek met de eeuwenoude historie van de vestingstad. Die avond vinden verspreid over zeven locaties (o.a. Koepelkerk, Mauritshuis en Oude Raadhuis) dertien optredens plaats.

Iguana Death Cult, ontstaan in Willemstad, is de headliner van het muziekfestival. De band beleeft dit jaar internationaal succes. Iguana Death Cult maakte veel indruk op het showcasefestival SXSW in Texas en tekende direct een platencontract bij één van de grootste Amerikaanse indielabels. Verder staan o.a. singer-songwriter Janne Schra, indierockhelden TAPE TOY, Vlaming Bony King of Nowhere (solo) en de Zeeuwse troubadour broeder Dieleman op het affiche. Bekijk het volledige programma hieronder!

Bekijk het blokkenschema >>

Ticketverkoop
De kaartverkoop is gestart en kosten €13,50 per stuk. Het overige programma van de Vestingstedendagen is vrij toegankelijk.

Vestingstedendagen Willemstad 5 en 6 oktober
PopMonument Willemstad is onderdeel van de Nederlandse Vestingstedendagen 2019 in Willemstad en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Moerdijk, Toeristisch Fonds Moerdijk, VVV Moerdijk, Stichting Cultuur Moerdijk, Port of Moerdijk, KunstLoc Brabant, Fonds Podiumkunsten en Mastboom Brosens.

PopMonument Willemstad
Van 5 oktober 2019 - 18:30
Tot 5 oktober 2019 - 23:59
Tickets
Voorverkoop € 13.50
Deurverkoop € 15.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma