PopMonument Breda gaat door!
Goed nieuws: PopMonument Breda kan doorgaan! Wel zijn er een aantal aanpassingen nodig. Alle shows zijn seated en je hebt, naast je festivalticket, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Binnen de PopMonument locaties geldt geen 1,5 meter afstand maar heb je wel een zitplaats. Meer info lees je hier.

Het programma en de monumentale locaties zijn ook bekend. S10 treedt op in de Grote Kerk en Froukje doet twee shows in MEZZ. Verder zijn er optredens van Amy Root, Bongloard, I Am Oak (solo) en Remme in het Stadhuis, De Nieuwe Veste, Waalse Kerk en De Avenue. PopMonument Breda is uitverkocht.

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, breidt voor het eerst uit naar Breda in samenwerking met MEZZ, gemeente Breda, Graphic Matters en Breda Buiten. Op monumentale plekken in hartje Breda spelen (alternatieve) pop, rock, wereld en elektronische artiesten. MEZZ ondersteunt onder andere in programmering, productie en promotie.

Tijdschema (klik voor vergroting)

PopMonument 2021
PopMonument Breda wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda, poppodium MEZZ, Graphic Matters, Open Monumentendag, Breda Buiten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.

PopMonument Breda
Van 10 september 2021 - 19:30
Tot 10 september 2021 - 23:00
Tickets
Voorverkoop € 25.00
Combi (Breda + Bergen op Zoom) € 50.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma