Voor het eerst breidt het festival uit naar Breda. Een dag voor de editie in Bergen op Zoom, vindt op vrijdag 10 september in samenwerking met de gemeente Breda en poppodium MEZZ de Bredase editie van PopMonument plaats. Op monumentale plekken in hartje Breda spelen (alternatieve) pop, rock, wereld en elektronische artiesten. Poppodium MEZZ ondersteunt onder andere in programmering en promotie.

De eerste namen zijn bekend: niemand minder dan Froukje, S10, Remme en I Am Oak (solo) reizen in september af naar Breda.

Bergen op Zoom en Breda
Historische verbindingen tussen Breda en Bergen op Zoom zijn er volop. Zo zijn beide steden onderdeel van de Zuiderwaterlinie en van origine garnizoenssteden. Met PopMonument wordt deze verbinding versterkt en neemt het festival de bezoeker mee in een muzikale reis langs monumentale plekken in hartje Breda. De ambitie is om PopMonument jaarlijks in Breda te organiseren.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor PopMonument is gestart. Een ticket voor de editie in Breda kost je 25 euro. Er zijn ook een beperkt aantal voordelige combitickets voor 50 euro beschikbaar.

PopMonument 2021
PopMonument Breda wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda, poppodium MEZZ, Graphic Matters, Breda Buiten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.

PopMonument Breda
Van 10 september 2021 - 19:30
Tot 11 september 2021 - 2:00
Tickets
Voorverkoop € 25.00
Combi (Breda + Bergen op Zoom) € 50.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma