PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 11 september. Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom.

Speciaal voor deze Bergse editie gaat technolegende Jeroen Search een samenwerking aan met choreograaf en danser Judith Clijsters. Snelle beats en dromige sferen komen samen in oude kerk De Maagd en worden begeleid met live-visuals van Visual Scumbagz. Kortom, een unieke PopMonument-productie!

Verder: Pieter de Graaf speelt een spannende neo-klassieke set in de Ontmoetingskerk, snoeiharde rock van Ramkot, een bijzonder project met Bergse rapper Kenny Anders en klassiek virtuositeit in de Gevangenpoort door Claire Adams.

Kaartverkoop is gestart
De kaartverkoop voor PopMonument is gestart via deze pagina. Een ticket voor Bergen op Zoom kost 35 euro incl. servicekosten. Er zijn ook een beperkt aantal voordelige combitickets (+ editie Breda) voor 50 euro beschikbaar.

PopMonument 2021
PopMonument Bergen op Zoom wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Bergen op Zoom, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Cultuurbedrijf, Dans Brabant, Gebouw-T, Mastboom Brosens, Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant, Bibliotheek West-Brabant, Fonds Podiumkunsten, SOUNDZ, Lyfter en Hotel Zeezicht.

PopMonument Bergen op Zoom
Van 11 september 2021 - 19:30
Tot 12 september 2021 - 2:00
Tickets
Voorverkoop € 35.00
Combi (Breda + Bergen op Zoom) € 50.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma