Op zaterdag 12 september in Bergen op Zoom. Dit keer intiemer en bijzonderder dan ooit. Op het programma: Klangstof, REMY., Luka, Eva van Pelt,To Adelaide, Lisette en Analog Coincidences! Plus we hebben nog wat verrassingen in petto…

PopMonument 2020 is uitverkocht!

Natuurlijk moeten ook wij ons schikken aan de nieuwe situatie. PopMonument strijkt neer op drie locaties: Gertrudiskerk, poppodium Gebouw-T en ‘in en rondom’ het Markiezenhof. Bezoekers worden verdeeld in 3 groepen van maximaal 80 bezoekers. Elke artiest speelt 3 sets. Wat je gegarandeerd gaat beleven: de headlineshow van Klangstof in Gebouw-T, REMY. in de Gertrudiskerk én de verrassingsshow in het Markiezenhof. Hoe dat precies werkt, lees je hier!

In het Markiezenhof wordt de groep van 80 bezoekers ingedeeld op 4 bijzondere plekken, waaronder de Hofzaal en de Bibliotheek. Welk optreden je precies krijgt, blijft lang een verrassing. Vlak voor het festival krijg je de keuze die bepaalt welke artiest je gaat zien.

De Gertrudiskerk wordt extra in de spotlight gezet. Zoë d’Hont gaat aan de slag met deze prachtige locatie en laat zich inspireren door het monument, de bijzondere tijd waarin we nu leven en de artiest.

Om het festival voor zoveel mogelijk muziekliefhebbers toegankelijk te maken, zijn er een vast aantal eenpersoons- en tweepersoonstickets verkrijgbaar. Wel zijn er flink minder kaarten dan voorgaande jaren. Er is slechts plek voor 240 bezoekers.

 

PopMonument 2020
Van 12 september 2020 - 19:30
Tot 12 september 2020 - 23:30
Tickets
Eenpersoonsticket € 22.25
Tweepersoonsticket € 44.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma

Passe-partout
Toegang vrij (gratis)
Erfgoedverhaal voor aanvang
*
Beperkte capaciteit - Ben op tijd, vol=vol! Deur sluit bij aanvang optreden.