Na een succesvolle editie in 2021 met o.a. S10 en Froukje keert PopMonument Festival terug in Breda op zaterdag 26 november. In samenwerking met Poppodium Mezz presenteert PopMonument in diverse historische locaties in Breda een breed programma met muziek en kunst. De komende editie staat in het teken van Royal Roots; de koninklijke geschiedenis van de stad.

Op zondag 11 september organiseert PopMonument tijdens Open Monumentendagen een voorproefje in Kasteel van Bouvigne. Een hele bijzondere locatie die alleen tijdens Open Monumentendagen geopend is voor publiek. In de kapel in de tuin van het kasteel treden Pitou en Emile Lagarde namens PopMonument op. Pitou bracht haar typische folkpop sound onlangs voor een volle zaal ten gehore tijdens PopMonument in Middelburg.  Singer songwriter Emile Lagarde was dit jaar één van de sterkhouders van Popronde. Emile maakt hypnotiserende akoestische muziek in combinatie met eigenzinnige teksten.

Programma & reserveren
Emile Lagarde bijt het spits af om 13:00 uur en Pitou start om 15:00 uur en sluit daarmee de dag af. Toegang is gratis en capaciteit is beperkt. Reserveer daarom tijdig een plek via de website van Open Monumentendagen.

Update 08-09-22: alle inschrijvingen zitten vol!

Open Monumentendag Breda 2022
Van 11 september 2022 - 13:00
Tot 11 september 2022 - 16:00
Tickets
Entree € 0.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Programma