Bart Klaassen tipt: De Likt

"Excentrieke voorman, de vette beats en pakkende teksten"

Terug naar alle tips >>

PopMonument Breda komt steeds dichterbij! We vragen bekende Bredanaars en vaste bezoekers van PopMonument naar hun favorieten op het affiche. Naar welk monument moet je écht gaan 26 november en welk optreden mag je niet missen?

Bart Klaassen, commercieel directeur van Tilburgse IT Business Partner Aces Direct, is bezoeker van het eerste uur. “Ik ga al jaren naar PopMonument. Het is een verrassend festival met een vooruitstrevende programmering in schitterende monumenten. Een mooie manier om een stad te leren kennen. Ik vind het heel leuk om met mijn bedrijf PopMonument te kunnen ondersteunen. Zo kan ik collega’s en klanten een mooie avond bezorgen en een bijdrage leveren aan de maatschappelijke elementen van dit mooie festival. Mijn PopMonument tip is de Rotterdamse rapgroep De Likt met zijn excentrieke voorman, de vette beats en pakkende teksten. Wat mij betreft een Must See, toch zeker nu ze helaas bezig zijn met hun afscheidstour. Ctrl-Alt-Delikt!

Meer info over Aces Direct @ https://www.acesdirect.nl/