Tickets

Grotere headliners, een uitgebreidere line-up en extra monumentale locaties voor optredens: PopMonument groeit en biedt ook in 2017 nog meer smakelijks dan vorig jaar!

PopMonument omvat een vrij toegankelijk programma en een programma wat enkel toegankelijk is met een passe-partout. Het passe-partout is via de button hieronder aan te schaffen.

Passe-partout

Bij PopMonument werken we met passe-partouts. Een passe-partout wil zeggen dat je met één ticket toegang krijgt tot alle acts in de monumentale locaties en de afterparty in Gebouw-T. De optredens in de cafés blijven gratis.

Een passe-partout kost €17,50 en is verkrijgbaar via de onderstaande knop (je wordt naar de ticketomgeving van Gebouw-T geleid):

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT

N.B.: Passe-partouts worden op de avond zelf ingewisseld voor een bandje. Ter zijner tijd vind je op de website of via mail meer informatie hierover. Op de tickets zijn de volgende ticketvoorwaarden van toepassing. Een passe-partout geeft geen garantie tot toegang op de locaties. Sommige monumenten hebben beperkte capaciteit.
Mindervalide bezoekers moeten er rekening mee houden dat helaas niet elke locatie voor hen toegankelijk is. Kijk hier voor meer informatie.

Overnachten

Het is zeker aan te bevelen je bezoek aan PopMonument uit te breiden door er een dagje aan vast te plakken. Overnachten doe je bijvoorbeeld bij één van de door ons aanbevolen hotels.

Hotel Old Dutch

Bij Hotel Old Dutch staat ouderwetse gastvrijheid en modern comfort op de eerste plaats, “Van huis, toch thuis..” is dan ook ons credo! Uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken is ons doel en dat mag u natuurlijk op alle vlakken van ons verwachten.

Dit monumentale pand straalt een zwoele ambiance uit met een rijk historisch verleden en is gesitueerd in één van de mooiste straten van Bergen op Zoom, met een schitterend uitzicht over de vele indrukwekkende gebouwen die deze vestingstad rijk is. Het hotel is gelegen tussen het NS station en de Grote Markt

Bezoekers aan PopMonument, die rechtstreeks een kamer boeken bij Hotel Old Dutch, ontvangen 10% korting op de reguliere kamerprijs bij overleggen van een toegangsbewijs voor PopMonument. Dit dient wel bij de reservering aangegeven te worden.

Website Old Dutch

Informatie voor mindervaliden

  • Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij de organisatie van PopMonument.
  • Een aantal locaties is tijdens PopMonument niet te bereiken voor mindervaliden. Hieronder vallen de Watertoren, het Markiezenhof Cinematograaf, het Provoosthuis en de Gevangenpoort.
  • Locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof (overige locaties) en de Bibliotheek zijn voorzien van een lift. Bij de Bibliotheek dient u nog drie treden af te gaan, maar hier kan een rolstoel naar beneden getild worden.
  • Er zijn geen speciale plekken voor mindervalide,. Wil je vooraan staan op locatie, wees dan op tijd en stuur een mail naar productie@popmonument.nl, dan doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek op de locaties te voorzien.