Tickets

Grotere headliners, een uitgebreidere line-up en extra monumentale locaties voor optredens: PopMonument groeit en biedt in 2017 nog meer smakelijks dan vorig jaar!

PopMonument omvat een vrij toegankelijk programma en een programma wat enkel toegankelijk is met een passe-partout. Het passe-partout is via de button hieronder aan te schaffen. Bekijk ook onze tips voor restaurants en overnachten in Bergen op Zoom!

Passe-partout

Bij PopMonument werken we met passe-partouts. Een passe-partout wil zeggen dat je met één ticket toegang krijgt tot alle acts in de monumentale locaties en de afterparty in Gebouw-T. De optredens in de cafés blijven gratis.

Een passe-partout kost €17,50 en is verkrijgbaar via de onderstaande knop (je wordt naar de ticketomgeving van Gebouw-T geleid):

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT

N.B.: Passe-partouts worden op de avond zelf ingewisseld voor een bandje. Te zijner tijd vind je op de website of via mail meer informatie hierover. Op de tickets zijn de volgende ticketvoorwaarden van toepassing. Een passe-partout geeft geen garantie tot toegang op de locaties. Sommige monumenten hebben beperkte capaciteit.
Mindervalide bezoekers moeten er rekening mee houden dat helaas niet elke locatie voor hen toegankelijk is. Kijk hier voor meer informatie.

Overnachten

Het is zeker aan te bevelen je bezoek aan PopMonument uit te breiden door er een dagje aan vast te plakken. Overnachten doe je bijvoorbeeld bij één van de door ons aanbevolen hotels.

Hotel De Draak

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel van Nederland en tevens de oudste onderneming. Hotel De Draak is al ruim 600 jaar gastvrij, het bevindt zich midden in het centrum gelegen aan de Grote Markt. Een bezoek aan het hotel neemt je terug mee naar de middeleeuwen met hedendaags comfort.

Bezoekers aan PopMonument reserveren een kamer voor 2 personen inclusief ontbijt voor slechts € 85,00 (excl. €1,55 toeristenbelasting p.p.p.n.). Reserveren kan bij De Draak zelf, onder vermelding van PopMonument.

 

Website Hotel De Draak

Hotel Old Dutch

Bij Hotel Old Dutch staat ouderwetse gastvrijheid en modern comfort op de eerste plaats, “Van huis, toch thuis..” is dan ook het credo! Uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken is het doel en dat mag u op alle vlakken van hen verwachten.

Dit monumentale pand straalt een zwoele ambiance uit met een rijk historisch verleden en is gesitueerd in één van de mooiste straten van Bergen op Zoom, met een schitterend uitzicht over de vele indrukwekkende gebouwen die deze vestingstad rijk is. Het hotel is gelegen tussen het NS station en de Grote Markt.

Bezoekers aan PopMonument, die rechtstreeks een kamer boeken bij Hotel Old Dutch, ontvangen 10% korting op de reguliere kamerprijs bij voorleggen van een toegangsbewijs voor PopMonument. Dit dient wel bij de reservering aangegeven te worden.

Website Old Dutch

Tulip Inn 

Prachtig gelegen in het historische centrum van Bergen op Zoom, ligt dit charmante drie-sterren hotel, gevestigd in een monumentaal Nationaal Erfgoed-pand. Het biedt zowel zakenreizigers als recreatieve gasten waar voor hun geld, variërend van eenpersoonskamers tot zelfstandige woningen en is ideaal voor korte en lange verblijven.

Website Tulip Inn

Dineren

Zin in een lekker diner voorafgaand aan PopMonument? Neem dan zeker één van onderstaande restaurants in overweging!

Hemingway

Restaurant Hemingway heeft 36 restaurantstoelen aan de Grote Markt in Bergen op Zoom in een 18e eeuws decor. Culinair genieten voor een betaalbare prijs staat bij Hemingway centraal en dat heeft Michelin bestempeld met het Bib Gourmand keurmerk. Restaurants waar Michelin zo’n stempel op zet, zijn een garantie op kwaliteit en laten jong en oud op een toegankelijke manier ontdekken dat goed eten geen luxe hoeft te zijn.

Hemingway biedt speciaal voor PopMonument gasten het Bib Gourmand menu aan van € 37,00 voor 3 gangen. Je wordt ontvangen met een gratis welkomstaperitief! Reserveer o.v.v. PopMonument en neem je ticket mee als bewijs van PopMonument bezoeker.

Website Hemingway

Il Maccherone

Restaurant Il Maccherone, in de volksmond ‘de kleine Italiaan’, is al meer dan 35 jaar specialist in de Italiaanse keuken. Je kunt hier terecht voor heerlijke verse pizza’s, pasta’s, vlees- en vis-gerechten volgens traditioneel recept. Zo nu en dan wordt aan deze gerechten een eigentijdse swing toegevoegd door de chef. Vermeld bij je reservering ‘PopMonument’ en je krijgt op vertoon van je ticket een gratis welkomstdrankje!

Website Il Maccherone

Restaurant Koej

Een ode aan de koe! Puur, smaakvol en verfijnd. De mannen in de keuken hebben een brede kaart samengesteld waarin de koe centraal staat. Maar Koej biedt ook vis- en vega keuzes. Dagelijks wordt er een 3-gangen Koej-menu opgesteld en tijdens PopMonument wordt je verwend met een voor- hoofd- en nagerecht waarbij je kunt kiezen tussen een kaasplankje of Koe(p)ijs! Wees er wel tijdig bij, want het is drukte in de wei!

Heerlijk genieten van het Koej-Diner kost voor PopMonument bezoekers €33,00. Dit is inclusief een glaasje bubbels bij binnenkomst! Vergeet niet je ticket voor PopMonument mee te nemen als bewijs.

Website Koej

Streek Eet- en Drinklokaal

Een nieuw restaurant op de Brabantse Wal tot bloei gekomen in Bergen op Zoom. De volledige naam is Streek Eet- & Drinklokaal. Lokaal met een dubbele betekenis. Een ruimte waar je kunt genieten van heerlijke producten uit de streek. Waar je kunt nagenieten van een gezellig samenzijn in onze sfeervolle kelder.

De prijs van het menu is €29,50. Dit is inclusief een spoom bij het hoofdgerecht. Neem wel je ticket voor PopMonument mee als bewijs!

Website Streek

Visrestaurant Bergsdiep

Visrestaurant Bergsdiep is ontstaan met de gedachte van twintig jaar geleden: de Thoolse famillie Schot opende in 1996 restaurant “De Dagvisser” aan de haven van Scheveningen. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon, en nog altijd een succesformule. En dat miste Desiree in Bergen op Zoom: een uitgesproken visrestaurant met een enorme variatie aan vis, schelp- en schaaldieren. Eind maart 2016 opende de oud-Thoolse Desiree van Kleef-Schot de deuren. ,,Een droom is uitgekomen. Dit heb ik altijd gewild.”

Het Bergsdiep-Diner kost voor PopMonument bezoekers €24,50. Dit is het Proef de Zee menu. Let op: dit menu is voor de echte visliefhebbers! Vleesgerechten zijn enkel met bijbetaling in het restaurant mogelijk. Vergeet niet je PopMonument ticket te laten zien als bewijs.

Website Visrestaurant Bergsdiep

Informatie voor mindervaliden

  • Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij de organisatie van PopMonument.
  • Een aantal locaties is tijdens PopMonument niet te bereiken voor mindervaliden. Hieronder vallen de Watertoren, het Markiezenhof Cinematograaf, het Provoosthuis en de Gevangenpoort.
  • Locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof (overige locaties) en de Bibliotheek zijn voorzien van een lift. Bij de Bibliotheek dient u nog drie treden af te gaan, maar hier kan een rolstoel naar beneden getild worden.
  • Er zijn geen speciale plekken voor mindervalide,. Wil je vooraan staan op locatie, wees dan op tijd en stuur een mail naar productie@popmonument.nl, dan doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek op de locaties te voorzien.