Partners

Gebouw-T
Poppodium Gebouw-T is een belangrijke partner van PopMonument. Het podium faciliteert in kennis en kunde, promotie en biedt ondersteuning bij het programma. Daarnaast is het de afsluitende locatie van de route tijdens het festival. Voor meer informatie over Gebouw-T, bekijk de website van Poppodium Gebouw-T.

Kunsten in de Monumenten
PopMonument werkt vanaf haar geboorte samen met de werkgroep Kunsten in de Monumenten, waarin vrijwilligers uit het gehele culturele veld vertegenwoordigd zijn. Het Open Monumenten weekend in september kende op zaterdagavond nog geen invulling. De werkgroep Kunsten in de Monumenten heeft PopMonument de mogelijkheid gegeven om deze zaterdagavond op eigen wijze in te vullen. Voor meer informatie, bekijk de website van Kunsten in de monumenten.

Gemeente Bergen op Zoom
Om PopMonument mogelijk te maken, is ondersteuning nodig van de gemeente Bergen op Zoom. De afdelingen cultuur en erfgoed werken samen met PopMonument aan de juiste invulling en promotie van het evenement. Meer informatie is te vinden op de website van de Gemeente Bergen op Zoom.

Sena Performers
Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor onze rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 28.000. Meer informatie vind je op de website van Sena Perfomers.

Stichting Bezichtiging Monumenten
Een uniek element van PopMonument wordt mogelijk gemaakt door Stichting Bezichtiging Monumenten (SBM). SBM stelt diverse monumenten beschikbaar voor PopMonument en levert daarnaast zowel ervaren als jonge gidsen die, door het vertellen van het verhaal achter het monument, de locatie tot leven brengen en laten samensmelten met de geprogrammeerde act. Meer informatie staat op de website van SBM.

Het Cultuurbedrijf (o.a. Markiezenhof en De Maagd)
Het Cultuurbedrijf Bergen op Zoom (CKB, De Maagd en Markiezenhof) zijn een belangrijke partner voor PopMonument. Het faciliteert niet alleen in meerdere monumentale locaties, maar draagt o.a. ook bij in kennis, kunde, promotie en inzet van personeel op de locaties. Het Cultuurbedrijf heeft vanaf de start van PopMonument een belangrijke ambassadeursrol vervuld. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

Horecaondernemers
Naast grote erfgoedlocaties vormen ook (monumentale) cafés een onderdeel van de route tijdens PopMonument. Bergen op Zoom kent vele horecagelegenheden die gevestigd zijn in bijzondere, monumentale panden. Diverse horecaondernemers ondersteunen het concept van PopMonument en programmeren een act. Dit maakt de route nog specialer.

Hotel Zeezicht
Creatief Collectief Hotel Zeezicht heeft de vernieuwing van het logo, huisstijl en bijbehorende drukwerk voor PopMonument 2016 op zich genomen. Meer informatie over Hotel Zeezicht is te vinden op hun website.

Merijn Sitsen Fotografie
Naast vrijwilliger in de organisatie van PopMonument, zorgt Merijn Sitsen ook voor de fotografie tijdens het evenement zelf. Voor meer info: Merijn Sitsen Fotografie.