Markt

Begin je bezoek aan PopMonument op zaterdag al! Vanaf 11:00 uur vind je namelijk in de Bosstraat in Bergen op Zoom een vinylmarkt.

Vinyl Markt

Op zaterdag 9 september vindt van 11:00 uur tot 17:00 uur een Vintage Markt plaats. In de Bosstraat en Korte Bosstraat vind je toffe vinylplaten van diverse aanbieders. Uiteraard zorgen we ook voor wat muzikale omlijsting. De Vinylmarkt is gratis te bezoeken.

De Vinyl & Vintage Markt wordt mede georganiseerd door De Waterput en ondernemersvereniging Sterck.

Muziek: B-Road Bastards

In 2013 kregen 3 jonge bevriende muzikanten het gekke idee om een trio op te richten dat enkel in steden zou spelen die beginnen met de letter B. De B-Road Bastards waren een feit. Al gauw gingen deze bastards op avontuur in Barcelona, Bologna, Braga, Béziers, maar ook hun eigen hoofdstad Brussel passeerde de revue. Omdat de energieke gipsy versies van bekende en minder bekende nummers op gitaar, saxofoon en cajon wel in de smaak vielen, besloot het drietal om ook binnen de eigen landsgrenzen op te treden en af en toe de letter B voor de naam van de stad te kleven. Gelukkig hoeven ze dat bij Bergen op Zoom niet te doen!

B-Road Bastards speelt verdeelt over de dag enkele sets in de Bosstraat.

Facebook B-Road Bastards

Kunsten in de Monumenten

Zowel zaterdag 9 als zondag 10 september is het Open Monumenten weekend in Bergen op Zoom. Dat betekent dat alle monumenten in de stad gratis te bezoeken zijn. Zo kun je voorafgaand aan PopMonument vast een kijkje in de monumenten nemen, die later die avond als podium dienen. Of bekijk zondag de locaties die je tijdens PopMonument niet hebt kunnen zien. Combineer het met de markt en koopzondag en je hebt een prima zondagsbesteding!

Hier vind je meer informatie over Kunsten in de Monumenten