Tickets 2018

PopMonument omvat een vrij toegankelijk programma en een programma wat enkel toegankelijk is met een passe-partout. Het passe-partout is via de button hieronder aan te schaffen. Bekijk ook onze tips voor restaurants en overnachten in Bergen op Zoom!

Passe-partout

Bij PopMonument werken we met passe-partouts. Een passe-partout wil zeggen dat je met één ticket toegang krijgt tot alle acts in de monumentale locaties en de afterparty in Gebouw-T. De optredens in de cafés blijven gratis.

Een beperkt aantal vroege beslissers kan profiteren van een early-bird- korting en een passe-partout voor slechts €17,50 aanschaffen. De reguliere prijs bedraagt €21,50.

De early-bird passe-partout is nu verkrijgbaar via de onderstaande knop (je wordt naar de ticketomgeving van Gebouw-T geleid):

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT (zonder arrangement)

N.B.: Passe-partouts worden op de avond zelf ingewisseld voor een bandje. Op de tickets zijn de volgende ticketvoorwaarden van toepassing. Een passe-partout geeft geen garantie tot toegang op de locaties. Sommige monumenten hebben beperkte capaciteit.
Mindervalide bezoekers moeten er rekening mee houden dat helaas niet elke locatie voor hen toegankelijk is. Kijk hier voor meer informatie.

Overnachten

Het is zeker aan te bevelen je bezoek aan PopMonument uit te breiden door er een dagje aan vast te plakken. Overnachten doe je bijvoorbeeld bij één van de door ons aanbevolen hotels.

Hotel De Draak

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel van Nederland en tevens de oudste onderneming. Hotel De Draak is al ruim 600 jaar gastvrij, het bevindt zich midden in het centrum gelegen aan de Grote Markt. Een bezoek aan het hotel neemt je terug mee naar de middeleeuwen met hedendaags comfort.

Bezoekers aan PopMonument reserveren een kamer inclusief ontbijt voor slechts € 81,50 (excl. €1,55 toeristenbelasting p.p.p.n.), exclusief parking en gebruik van wellness / fitness. Toeslag 2e persoon €22,50 euro per nacht. Dagschotel € 19,50 euro (vis- vlees of vegetarisch).

Op alle kamers zijn koffie / thee faciliteiten voorhanden en er is gratis mineraalwater (plat – bruisend) in de kamers.

Reserveren kan bij De Draak zelf, onder vermelding van PopMonument.

Website Hotel De Draak

Dineren

Zin in een lekker diner voorafgaand aan PopMonument? Neem dan zeker één van onderstaande restaurants in overweging!

Hemingway

Het restaurant van Grand Hotel de Draak & Résidence Dagmara in Bergen op Zoom draagt de naam Hemingway. Het keukenteam zorgt ervoor dat je culinair kunt genieten tijdens het diner, van de met veel zorg en liefde samengestelde gerechten met een klassiek Frans tintje. Geniet van de fijne gastvrijheid, een prachtig glas wijn en de eerlijke, lokale producten die harmonieus samenkomen op het bord. De attente bediening weet wat ze serveren en beantwoordt graag alle vragen.

Tijdens PopMonument kun je bij Restaurant Hemingway genieten van het “verassingsmenu” van de chef. Kosten van dit 2-gangen diner bedragen € 29,50, inclusief een glas bubbels als aperitief (t.w.v. € 7,50). Gelieve vooraf te melden wanneer je dieetwensen of allergieën hebt of vegetarisch bent.

Je wordt verzocht rond 17:45 uur aanwezig te zijn. Aanvang PopMonument om 19:45 uur. Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Hemingway.

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT (inclusief Hemingway arrangement)

La Pucelle

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner ben je hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie. We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten.

Naast onze menukaart bieden wij een PopMonument-menu aan:

Spaanse charcuterie, diverse gedroogde worsten en hammen met olijventapenade en brood

***

Hongaarse goulash met in de schil gebakken frites

***

Stroopwafelparfait

Prijs p.p. € 24,50

Je wordt verzocht rond 17:45 uur aanwezig te zijn. Aanvang PopMonument om 19:45 uur. Meer weten? Kijk dan op de website van La Pucelle.

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT (inclusief La Pucelle arrangement)

Proeflokaal Culinair Vleghels

Het Proeflokaal van Culinair Vleghels is gevestigd in de voormalige groentewinkel Versijp aan de Wassenaarstraat 28. Het pand stamt uit omstreeks 1900 en heeft tot mei 2014 dienst gedaan als groentehandel. Vanaf mei 2014 is het, het werkterrein van Culinair Vleghels, en kun je hier terecht voor feestelijkheden tussen de 8 en 35 personen.

Tijdens Popmonument serveren wij een Europees-buffet bestaande uit Salade Caprese (Italiaans),  Kartoffelsalat (Duitsland), Franse uiensoep (Frankrijk), Graved Lax (Scandinavisch), Vlaamse stoverij (België), Pommes frites, Shepherds pie (Engels ovengerecht met o.a. gehakt), Provencaals vispotje (Frankrijk) en Pasteis de Nata (desserttaartje met vanille uit Portugal).
Prijs p.p. €19,-

Je wordt verzocht rond 17:45 uur aanwezig te zijn. Aanvang PopMonument om 19:45 uur. Meer weten? Kijk dan op de website van Culinair Vleghels.

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT (inclusief Proeflokaal Vleghels)

Bistroclub De Stadsburger

Koffie met gebak, een smakelijke lunch, gezellige borrel of een verrassend diner met de lekkerste burgers, vis- of vlees gerechten. Eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Oh..! En met een beetje geluk zingt één van onze medewerkers live de mooiste songs terwijl je geniet van het lekkere eten en drinken, maar vooral van elkaar.

Speciaal voor PopMonument serveert Bistroclub De Stadsburger het volgende Europese menu:

Een glaasje Schlumberger (frisse en fruitige mousserende wijn uit Oostenrijk) bij binnenkomst

***

Spaanse Serranoham met verse meloen

***

Burger Italian Style

***

Crème brulee  op Franse wijze

Prijs p.p. €27,50

Je wordt verzocht rond 17:45 uur aanwezig te zijn. Aanvang PopMonument om 19:45 uur. Meer weten? Kijk dan op de website van Bistroclub De Stadsburger.

PASSE-PARTOUT POPMONUMENT (inclusief Bistroclub De Stadsburger)

Informatie voor mindervaliden

  • Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij de organisatie van PopMonument.
  • Een aantal locaties is tijdens PopMonument niet te bereiken voor mindervaliden. Hieronder vallen de Watertoren, het Markiezenhof Cinematograaf, het Provoosthuis en de Gevangenpoort.
  • Locaties zoals Gebouw-T, het Markiezenhof (overige locaties) en de Bibliotheek zijn voorzien van een lift. Bij de Bibliotheek dient u nog drie treden af te gaan, maar hier kan een rolstoel naar beneden getild worden.
  • Er zijn geen speciale plekken voor mindervalide,. Wil je vooraan staan op locatie, wees dan op tijd en stuur een mail naar productie@popmonument.nl, dan doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek op de locaties te voorzien.